Blogpost op Fashiable

In Drab Beans and Machines nieuws by Drab Beans and Machines0 Comments

Nou en of kan ik het merken dat ik een lange tijd niet meer in mijn geboortestad Den Bosch ben geweest. Wat zijn er een hoop leuke winkels en koffietenten de afgelopen maanden geopend zeg. Vind ik leuk! Een van die nieuwe plekken in de Brabantse hoofdstad is Drab; een gezellige koffiebar in de Kruisstraat waar je van koffie, thee én een worstenbroodje kunt genieten.

Wie? Koffietent Drab
Waar? Kruisstraat 12, 5211 DV ‘s-Hertogenbosch
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag en woensdag: 07.00 uur – 18.00 uur
Donderdag: 07.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag: 07.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Twee maanden geleden opende eigenaar Merijn zijn hippe koffiebar Drab en ik ben nú al fan. Ik werd getipt door een vriendin en ja, dan wil ik zo snel mogelijk langs. In de Kruisstraat, om de hoek van heel veel overheerlijke restaurants, kun je een goed bakkie koffie halen. Ofwel un kupske koffie – op mijn beste Brabants. Drab gaat al vroeg in de ochtend open, zodat men onderweg naar werk nog snel hun dagelijkse portie cafeïne kan halen.

Bij de naam ‘Drab’ (troebel/modderigheid) denk je meteen aan koffie, maar ook de theeliefhebbers onder ons kunnen uit veel soorten thee kiezen. Ook is er een soepje, een lekkere lunch en het Brabantse worstenbroodje mag natuurlijk ook niet ontbreken. En hoe aandoenlijk zijn de gebreide stoelen? Kei leuk toch!

Voor een lekker kopje koffie ben je bij Drab aan het juiste adres!

Leave a Comment